Nanolash Mascara

den bedste mascara nanolash

Nanolash Volume Up Mascara og Length & Curl Mascara

Størrelse: 10 ml

Nanolash, som er eksperter indenfor øjenvippe pleje har nu lanceret to nu formler: En mascara til at få tykkere øjenvipper, og en der gør dem længere og giver dem en flot kurve. Begge med nærende og revitaliserende egenskaber. Mascaraen der gør øjenvipperne tykkere – Nanolash Volume Up Mascara – og den der gør øjenvipperne længere – Nanolash Length & Curl Mascara – er ekstremt succesfuld makeup til den moderne kvinde. De tilbyder fejlfri makeup som holder super lang tid, uanset forholdende. Formlerne har meget sorte pigmenter og gode funktioner, som aldrig drysser, klumper eller tværer ud, men giver fuld dækning efter blot et lag.

Børsterne er en game-changer og en anden ting som gør dem til de bedste mascaraer derude. Silikonebørsterne er blevet designet med opmærksomhed på detaljen for at garantere en præcis dækning fra vipper-od til spidsen. Length & Curl Mascara kommer med en kurvet børste som ligner formen på vippekanten hvilket gør at den let løfter og bukker øjenvipperne. Volume Up Mascaraen har en børste som giver volumen til øjenvipperne i midten, og en tyndere ende som gør at man uden problemer kan nå de små vipper i kanterne.

Vi må også nævne at den bedste ting ved disse mascaraer fra Nanolash er at de har plejende ingredienser. Formlerne er beriget med essentielle næringsstoffer og revitaliserende stoffer. Det er hvedekimsolie i mascaraen der gør øjenvipperne tykkere, og grøn te ekstrakt eller kaktusekstrakt i den mascara der gør øjenvipperne længere. Begge produkter er rige på vitaminer og en naturlig voks med beskyttende egenskaber.

Herunder finder du opsummeringen af de bedste fordele ved mascaraerne fra Nanolash:

  • Langtidsholdbar, drysser og tværer ikke ud
  • Behagelig at have på hele dagen
  • Dækningen kan opbygges
  • Resistent overfor fugt og sved
  • Formlen er rig på næringsstoffer
  • Let at påføre takket være den gennemtænkte børste

Flere produktdetaljer kan blive fundet på Nanolash egen hjemmeside: nanolash.dkSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *