Manicure med en mikrochip – du har ikke længere brug for din Oyster kort

Af Mia Greve, 20. november 2018

Femte generation af mikrochipsteknologi, har nu gjort det muligt at få en manicure, som består af et lille mikrochip-stykke chipimplanteret under neglen. Med et smukt og praktisk design er manicure-mikrochippen designet, så den ikke skaber nogen slags form for ubehag, selvom den er helt små.

Men i stedet for kun at tjene som et kosmetisk værktøj til at give dine hænder et elegant udseende, har manicure-mikrochip også praktisk brug. Manicure-mikrochip danner en slags solid forbindelse mellem din krop og den elektroniske verden, og det giver dig mulighed for at bruge den som adgangskort til dine daglige opgaver såsom at betale for overførsler, indgå aftaler osv.

Du skal ikke længere bekymre dig om at have dit Oyster-kort eller dine kreditkort ved hånden. I stedet kan du bare placere din pegefinger på en terminal, det vil sige enhver enhed, der er i stand til at aflæse mikrochippen, såsom en betalingsmaskine, et slot i en døråbning eller et identifikationssystem.

Mikrochip på neglen indstilles ikke kun til at betale for overførsler eller personlige købsaftaler, men også som midler til sikkerhed. Mikrochip har et elektronisk sikkerhedssystem, der gør det muligt for dig at aktivere forskellige enheder nemt og intuitivt.

For eksempel, hvis du bor på et sted med begrænset adgang, vil du ikke længere skulle medbringe et legitimationskort eller nøgler. Alt, hvad du skal gøre, er at bringe fingeren mod døren, og det åbner, når terminalsystemet har bekræftet din identitet ud fra dataene fra din mikrochip.

Desuden har mikrochip-manicure en anden vigtig egenskab: Dataintegritet. Systemet forhindrer uautoriseret adgang og ændring af data, som kun kan tilgås og ændres med autorisation. Derfor bliver dine personlige data beskyttet, og du behøver ikke længere bekymre dig om at miste dem.

Endelig, med et sæt mikrochippajceringer på dine negle, behøver du ikke bekymre dig om den daglige brug af dit kreditkort eller kassekreditkort. {For ingen vil være i stand til at bruge det til noget, uden at have din finger, eftersom dataene i dine pajceringer koder med din finger.

Til sidst skal det nævnes, at mikrochipmanicure ikke bare har praktiske anvendelsesområder, men også har det potentiale til at være en skønhedstatement for alle. Med små mikrochip – pynt på forskellige negle – kan det få dine hænder til at se smukkere ud.

Så, en manicure med mikrochip – spørg ikke hvilken Oyster kort, da denne innovative teknologi giver dig et mere elegant og praktisk design til at betale og skabe sikker adgang til dine daglige opgaver.