Hvordan påfører og fjerner man falske øjenvipper?

Falske øjenvipper er en god løsning for kvinder der drømmer om lange og tykke vipper. En af mulighederne for at opnå dette, inkluderer eyelash extensions i en skønhedssalon, men det er en ret dyr og tidskrævende løsning, som kræver genopfyldning. Men du kan også påføre falske vipper derhjemme. Hvad er forskellen? I det første tilfælde, påsætter en kosmetolog mindst én falsk vippe til hver naturlig vippe, mens du på et sekund kan påføre en strimmel øjenvipper lige over den øvre vippekant. Hvordan påfører og fjerner man falske øjenvipper? Er de sikre og genanvendelige? Hvordan påfører man individuelle vipper og hvorfor gør vi det?

Hvordan påfører man falske øjenvipper?

Før du begynder så gør kanten lige over den øvre vippekant med en sort eller brun eyeliner. Påfør herefter et lag af mascara – dette vil forhindre klumper. Hvis du ikke vil bruge eyeliner, kan du også påføre henna en dag eller to før den planlagte påføring i stedet. Takket være dette, vil der ikke være noget behov for at påføre mascara da henna vil formørke de naturlige vipper.

Fjern herefter vipperne fra vippeskålen ved brug af en pincet eller lignende.

Selvfølgelig matcher de falske vipper ikke øjenformen på alle kvinder. Af denne årsag, er du nødt til at måle dem. Placer dem langs din vippekant for at se om de skal trimmes. Hvis det er tilfældet, så gør det fra den ydre kant. Strimlen bør starte 1-2 millimeter foran den ydre kant.

Når først trimlerne er perfekt trimmede, så påfør et tyndt lag lim og vent ca. 30-50 sekunder så det bliver klistret. Placer herefter de falske øjenvipper så tæt på vippekanten som muligt og pres forsigtigt ned. Hvis du ser nogen huller, så brug en sort eyeliner til at dække dem.

Hvordan fjerner man falske øjenvipper?

Desværre er de ikke for alle. De anbefales ikke for folk med sensitive øjne eller folk med allergi. Derudover kan du tabe flere naturlige vipper hvis de i forvejen er skrøbelige og du sætter falske vipper på.

Er falske øjenvipper genanvendelige?

Falske vipper kan bruges så længe at limrester bliver fjernet hver eneste gang du tager vipperne af. Måden de opbevares på, er også vigtig. De skal holdes i den originale vippebakke så de ikke mister deres originale form.

Individuelle falske øjenvipper

Kvinder der foretrækker en mere naturlig effekt bør prøve en anderledes metode – individuelle falske øjenvipper. Det handler om at påføre buketter af vipper mellem de naturlige øjenvipper.