Make-up tricks – metoder til at få Hollywood-vipper

Er du en af de kvinder kan ikke kan forestille sig at gå uden make-up? Denne guide er lige for dig! Du kan lære et par make-up tricks der får dine vipper til at ligne Hollywood-stjernernes hele dagen.

Hver gang man lægger make-up, så står det klart at mascara er det vigtigste produkt! Hvis du har den forkerte mascara eller påfører den forkert – så er det nok til at ødelægge hele din make-up. Det viser sig at to strøg med en børste kan få dine vipper til at se spektakulære ud.

Tjek de mest effektive tricks for smukt forlængede, voluminøse og definerede vipper!

Hint 1 Daglig vippepleje

Øjenvipper “formes” af mascara og ser langt bedre ud når de modtager nok næring. Den rette rutine er fundamentet – det hjælper på væksten af vipperne og forhindrer tab.

Hvordan og hvad skal man gøre for pleje af vipperne? Alt du skal bruge, er en god vippeserum der indeholder et helt sæt af plejende ingredienser, inklusiv vitaminer, proteiner og planteekstrakter. Naturlig castorolie, som derudover formørker vipperne og er et billigere (men svagere) alternativ.

Hint 2 Den rette børste

Det er typisk applikatoren der gør mascaraerne anderledes. Det er ingen overraskelse at der er sådan en bred vifte af produkter. Enhver børste virker også anderledes. Hvordan?

  • En lille, lige stav der virker for begyndere.
  • En klassisk, tyk børste der giver maksimal volumen.
  • En kegleformet børste der når ind til vipperne i øjenkrogen.
  • En bukket børste giver fantastisk krøl for lige vipper.

Hold øje! Der er mascaraer med børster i fine former og god længde på børsterne, så de virker for næsten enhver bruger. Derudover giver de fejlfri make-up, forlænger, tilføjer volumen og gør vipperne fyldigere.

Hint 3 Den rette teknik

Du skal have styr på den rette påføringsteknik til make-uppen. De fleste make-up fejl stammer fra forkert brug af mascara. Reglen er meget simpel – for at give vipperne maksimal volumen, så hold mascarastaven horisontalt, flyt den op og ned, fra side til side (zigzag).

Hint 4 Mørkere vipper

Nogle gange er det svært at nå ind alle steder med dine mascara, og det kan gøre det umuligt at nå vippernes rødder. Der er et simpelt trick til at håndtere det – få vippekanten til at se fyldigere ud ved f.eks. at bruge en sort eller mørkebrun øjenblyant. Man kan bruge en blød blyant til at undgå irritation af øjnene. Hvordan får man vippekanten til at se fyldigere ud? Tegn ganske simpelt en tynd, præcis linje langs vippernes rødder – det er bedst hvis du starter fra den indre øjenkrog. Man kan også gøre den våde kant mørkere, hvilket er et godt trick der bruges af make-up artister og giver vipperne mere volumen.

Hint 5 Påføring af mascara til vipperne i øjenkrogene

Hvis du vil have en perfekt mascara der løfter hele make-uppen, så er det vigtigt at vipperne ude i øjenkrogene også får påført mascara. Når disse vipper bliver defineret maksimalt, kan du få øjnene til at se mere åbne ud, så selv små øjne, der normalt ikke ser meget udtryksfulde ud, kan få et stort løft.

Hint 6 Brug en ske

Det virker som en joke men lader dig undgå ønskede mascarapletter. Masser af mascara kan komme på øjenlågene under påføringen. Hvis du forsigtigt presser en almindelig ske mod huden, så kommer produktet på skeen i stedet for at tvære ud på huden. Du vil spare tid, som du ellers skulle bruge på at fjerne mascarapletterne.